Yritysten ja järjestöjen yhteistyöstäkö ratkaisu sisältöongelmaan?

Lyhyt versio: Todellakin! Lisätietoa ville.kiiski@zeepio.com


Markkinointiviestinnän keinojen ja kanavien määrä suurempi kuin koskaan. Se on toki hyvä asia, mutta aiheuttaa myös ongelmia. Mediaympäristöstä on samalla kehittynyt säälimätön Molokin kita, johon pitäisi koko ajan pystyä lapioimaan tuoretta, laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä.


Ongelman ratkaisemisessa arvopohja on yksi erittäin näppärä lähtökohta. Se on kiinnostavimpiakin tapoja. Yritykset ovat viime vuosina hahmottaneet ahkerasti arvojaan ja jopa niiden hyödyntämistä, mutta aika harva on oppinut liittämään niitä viestintäänsä mitenkään erityisen ansiokkaasti tai uskottavasti. Se on kuitenkin hyvä lähtökohta. Suomessahan on valtava määrä erilaisia järjestöjä, säätiöitä ja muita ei-kaupallisia toimijoita. Kun yritys etsii aktiivisesti järjestöjä, joilla on omaa vastaava arvopohja, on melko helppoa löytää yhteisiä hankkeita ja tavoitteita. Yhteisistä projekteista on helppo tuottaa järkevää, positiivista sisältöä. Samalla eri toimijat voivat yhdistää yleisöjään, ja luoda jopa uuden sisältömarkkinan, jolle löytyy täysin uusiakin yleisöjä.


Duratin tapauksessahan kävi juuri näin: Durat ja John Nurmisen Säätiö löysivät toisensa. On aivan selvää, että Durat, kierrätysmuovia tuottava yritys, jonka tehdas vielä on Rymättylässä eli saaristossa, sopii luontevasti yhteistyöhön merten suojelua ajavan järjestön kanssa. 


Tietenkin se on helpommin sanottu kuin tehty. Tällaisissa projekteissa tulee vastaan tilanteita, joita on vaikea aukottomasti suunnitella ennalta. Projektit elävät ja muutoksiin pitää vain reagoida. On hyväksyttävä, että toiminta on pitkäjänteistä, ja muutoksista oppiminen ja niihin reagointi on toiminnan luonteessa. Mekin tekisimme Durat-projektissa monta asiaa nyt toisin.


"Etsikää yhteistyötahoja ja käynnistäkää toiminta heti!"

Keskeisin neuvoni onkin, että etsikää yhteistyötahoja ja käynnistäkää toiminta heti. Mitä nopeammin projekti on päällä, sitä nopeammin siitä myöskin saadaan hyötyjä. Kannattaa käynnistää, oppia virheistä ja iteroida nopeasti. Samalla syntyy koko ajan laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä. Kaikkia vaikeuksia ei voi ennakoida, mutta jos haluaa oikaista, kannattaa tietenkin kiinnittää projektiin vaikkapa juuri Zeepio. Jaamme mielellämme kaiken mahdollisen tietomme ja osaamisemme.


Olitpa siis yritys tai muu yhteisö, ota yhteyttä nyt välittömästi ja laita sähköpostia osoitteeseen ville.kiiski@zeepio.com, niin saadaan projekti käyntiin. Tai jos ei heti käynnistetä, niin ainakin päästään keskustelemaan, millaisia hyötyjä juuri teidän tapauksessanne olisi saavutettavissa.


Ota siis yhteyttä nyt, niin jatketaan siitä!


Ville Kiiski

ville.kiiski@zeepio.com

Moving Image

& Social Media

Zeepio designs, produces and publishes moving image and social media content. The productions can consist of corporate video, advertising film, 360° video presentation or 3D and cut animation, for example. We also run IKITOMU.com, an experimental video-heavy media site / blog hybrid of our own. It tries to find out if it's still possible to have fun, sustainably. For us that means art, responsible means of travel, tasty and eco-friendly food and such. How about creating the future with us? Please contact us, let's talk!

Elävä kuva & sosiaalinen media

Zeepio suunnittelee, tuottaa ja julkaisee elävää kuvaa ja some-sisältöjä. Tuotanto voi olla yritysvideo, mainosfilmi, 360° presentaatio tai vaikka 3D- tai leikeanimaatio. Pyöritämme myös IKITOMU.com -nimistä paljolti videoista koostuvaa nettijulkaisua / blogia. Se pyrkii selvittämään, onko ylipäänsä vielä mahdollista pitää hauskaa, kestävästi. Meille se tarkoittaa taidetta, vastuullista matkailua, hyvää ekologista ruokaa, sen sellaista. Mitä jos loisimme tulevaisuutta yhdessä? Ota yhteyttä niin keskustellaan!

info@zeepio.com | +358 40 5033897

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Vimeo Icon

Zeepio Oy | Pengerkatu 19 | Helsinki | Finland

© 2019 Zeepio